itulau_fanua

E sili atu nai lo le 14% le tau o le Bitcoin i le aso e tasi ma maua ai se tulaga maualalo fou mo le sili atu ma le tausaga.

Ina ua maeʻa se vaitaimi toʻafilemu, na toe avea Bitcoin ma taulaiga ona o lona paʻu.I le vaiaso talu ai, o upusii a Bitcoin na paʻu mai le US $ 6261 (o faʻamatalaga i luga o upusii bitcoin i totonu o le tusiga o loʻo maua uma mai le tulaga tau fefaʻatauaʻiga Bitstamp) i le US $ 5596.

I totonu o ni nai aso o suiga vaapiapi, na toe oo mai le pa'u.Mai le 8 i le aso 19 i le 8 i le aso 20, taimi Beijing, Bitcoin pa'ū 14.26% i le 24 itula, fa'aititia le US$793 i le US$4766.I le vaitau, o le tau maualalo o 4694 US tala, faʻafouina pea le tau maualalo talu mai Oketopa 2017.

Aemaise lava i le vaveao o le 20th, Bitcoin ua faʻaauau pea ona paʻu i lalo ole fa faʻailoga o le $5,000, $4900, $4800, ma le $4700 i ni nai itula.

O isi tupe fa'akomepiuta autu ua afaina foi i le paʻu o Bitcoin.I le vaiaso talu ai, Ripple, Ethereum, Litecoin, ma isi ua paʻu uma.

O le pa'u i lalo ole pisinisi tau tupe numera e aafia ai le sili atu nai lo tau.O le NVIDIA, o se kamupani tele US GPU, na faasilasila talu ai nei e faapea o le aofaʻi o ana faʻatauga na pa'ū tele i lenei kuata ona o le faʻaitiitia o le faʻatau atu o GPU faʻapitoa i le mining cryptocurrency ma lona faʻaititia o tau.

Bitcoin pa'ū, su'esu'ega maketi fa'asino le "ulu" i le "tuu malosi" o Bitcoin Cash (lea ua ta'ua mulimuli ane o le "BCH").Na iloa e se tusitala mai Saina News Agency o se suʻesuʻega o ona tagata faʻaoga i luga o le Bitcoin wallet platform Bixin na faʻaalia ai o le aofaʻi o le 82,6% o tagata faʻaoga na talitonu o le BCH "tuu malosi" o le mafuaaga lea o lenei taamilosaga o le paʻu o Bitcoin.

O le BCH o se tasi o tupe siliva a Bitcoin.I le taimi muamua, ina ia foia le faafitauli o le maualalo o fefaʻatauaiga lelei ona o le laʻititi poloka poloka o Bitcoin, na fanau mai ai le BCH o se tui o Bitcoin."Fu'u malosi" e mafai ona malamalama o se feeseeseaiga i luga o le maliega autasi o le uluai tupe faafuainumera, ma se filifili fou ua vaeluaina mai le uluai filifili, e maua ai se tupe fou, e tutusa ma le faavaeina o se lala laau, faatasi ai ma miners faapitoa i tua. o Fete'ena'iga o tului.

O le BCH "malosi malosi" na amataina e Craig Steven Wright, o se Ausetalia ua leva ona taʻua o ia o "Satoshi Nakamoto", ma o se tagata tetee faamaoni o le BCH-Bitmain CEO Wu Jihan "tauivi" i totonu o le BCH community.I le taimi nei, o itu e lua o loʻo tauina se "taua o le malosi o le komepiuta", ma le faʻamoemoe e faʻamalosia le faʻagaioiga mautu ma fefaʻatauaʻiga o le cryptocurrency a le tasi ma le isi e ala i le mana faʻafuainumera.

E tau atua, ma mafatia ai tagata.O le "taua o le malosi faakomepiuta" i lalo o le BCH "malo malosi" e manaʻomia ai le tele o le masini faʻapipiʻi masini faʻapipiʻi, lea e mafua ai le fesuisuiaʻi o le mana faʻaputu taimi ma lafo ai se ata i luga o le maketi o oloa.O loʻo popole tagata e umia Bitcoin o le a salalau atu osofaʻiga a le BCH e pei ona taʻua i luga.

Na lapatai mai e le au suʻesuʻe o le Bloomberg Intelligence Mike McGlone e faapea o le paʻu i lalo o tupe e mafai ona sili atu ona leaga.O loʻo valoia o le tau o Bitcoin e mafai ona pa'ū i le $ 1,500, ma o le 70% o le tau o maketi o le a faʻaumatia.

O lo'o iai fo'i le aufaipisinisi fa'apitoa i lalo o le pa'u.O Siaki o se tagata taʻalo tupe mama o loʻo gauai atu i le atinaʻeina o tekinolosi poloka poloka mo se taimi umi ma ulufale vave i le maketi.Talu ai nei, na ia faʻasoa ai se tala fou e uiga i le faʻaitiitia o Bitcoin i lana liʻo o uo, ma faʻaopoopoina le tusitusiga "Faʻatau ni nai mea i le ala".

Wu Gang, Pule Sili o Bitcoin atotupe platform Bixin fai mai tuusaʻo: "Bitcoin o Bitcoin pea, e tusa lava po o le a le tui a isi!"

Fai mai Wu Gang, o le malosi faakomepiuta ua na o se vaega o le maliega, ae le o le maliega atoa.Fa'atekonolosi fa'afouga ma le fa'avasegaina o le teuina o tau o tagata fa'aoga o le maliega sili lea a Bitcoin."O lea e manaʻomia e le poloka poloka le maliega, ae le o le faʻafefe.O le tui o le tapu tele lea o pisinisi poloka poloka.”


Taimi meli: Me-26-2022